© Baykuş Haber

Sancaktepe’de ’dur’ ihtarına uymadı polis aracına çarpıp kaçtı

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA) SANCAKTEPE’de gece saatlerinde polisin dur ihtarına uymayan sürücü, yolu kapatan polis aracına çarptı. Araçtan inen şüpheliler yaya olarak kaçmaya başladı. Bir şüpheli saklanmak için girdiği hastanede, diğer 3 şüpheli ise sokakta yakalandı.

Sancaktepe'de gece saatlerinde yaşanan olayda, polisin dur ihtarına uymayan bir sürücü, kaçarken polis aracına çarptı. Bu olay sonrasında araçtan inen 4 şüpheli yaya olarak kaçmaya başladı. İşte bu olayın ayrıntıları:

Olay, Sarıgazi Mahallesi'nde bugün saat 03.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre polis ekipleri, dur ihtarına uymayan bir otomobili kovalamaya başladı. Şüphelilerin kaçışını engellemek için polis aracıyla yolu kapatan ekipler, otomobilin kaçan sürücüsü tarafından çarpıldı. Ardından başka bir otomobile çarptılar.

Şüpheliler araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladılar, bu sırada polisler havaya uyarı ateşi açtılar. Yaşanan olaylar cep telefonları ve güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Polis, üç şüpheliyi sokakta yakalarken, dördüncü şüpheli bir hastaneye sığındı. Ancak bu şüpheli de daha sonra hastanede yakalandı. Yapılan aramalarda şüphelilerin kullandığı araçta 1 ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek bulundu. Şüphelilerin alkollü oldukları ve bu nedenle kaçtıkları belirtildi. Gözaltına alınan üç şüpheli hakkında 'Dur ihtarına uymamak', 'Trafiği tehlikeye düşürmek' ve 'Drift atmak' gibi suçlamalarla inceleme başlatıldı. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER