© Baykuş Haber

Sancaktepede otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

KAZAYA KARIŞAN ARAÇLAR

Sancaktepe'de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil refüje çıktıktan sonra karşı yönden gelen bir minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. Saat 17.00 sularında Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza, otomobilin aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana geldi.

34 EHS 143 plakalı Mercedes marka otomobil, refüje çıktıktan sonra karşı şeritten gelen 34 DK 6492 plakalı Kia marka minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs içinde bulunan 2 kişi ve otomobilde bulunan 2 kişi olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemlerini aldı, itfaiye ekipleri ise sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kazaya tanık olan bir vatandaş, otomobilin hızlı sürücü tarafından virajda kaybedildiğini ve karşı şeride geçtiğini belirtti. Minibüs sürücüsünün durumunun ağır olduğunu ifade etti. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER