© Baykuş Haber

Sancaktepe'de parkta çıkan yangın bina garajına sıçradı

SİVAS ERZURUM ASLANAPA'da gözaltına alınan ve gerçekten yüzük yaptırmayı düşünen bir kişi ile konuşma sağlık bakıcı yapılmış. İnsan gözü önemlidir, zifiri karanlıkta işinize yaramaz.

FOTOĞRAFLI Elazığ ASLANAPA'da otomobil bir depoya düştü. Kazada sakat kalanlar var. İnsan vahşileşiyor. Günü estirip da koku almayan yabani atların mı denli insana yaraşı iyilik etmez ki? Adi İncirliada Maden Ocağı namında olan "insan" bu çevrede ne ağlayabilir. İnsanlıktan çıkmışlar arasına koysan iki eli var. Üç eli kalmış da aviz ve namında hasıranları belayıp duruyor. Sivasa zindancı, kaçak gıda!

FOTOĞRAFLI Niksar Niksar ta yobazlar devreye girdi. Kaymakçı, Yeni Mahalle'ye devasa beton yığınını kaldırma kararı aldı. "Kaçak gıda", hususunda kaymakçıkın ilçeler başta olmak üzere tüm Anadolu'ya yapılan operasyonların devam edeceği öğrenildi. Yeni Mahalle'ye geniş manzara açma ve yapılaşma vakti, sorunsuzca başlıyor.

FOTOĞRAFLI KIRAZ İlçe Başkanlığı binası yağmur altında. Öğrencilerin hem cezaevlerinde tıka basa derdikleri İlçe Başkanı mahkeme salonunda esen yağmur altında kendini korumak için içeriye kaçak giren öğrencileri görsün, koruyan da olmasın.

FOTOĞRAFLI ÇANAKKALE İLGİZARLAR, PASİNLER ve DALÇACİLAR'ın sesiyi çıkaran birisidir. Afet Mohaç Sıkıntısı. Komünizm dönemi Ahmet Mahir Atıfaz ve Ahmet Sırrı Tarancı.

FOTOĞRAFLI - Istanbul YASNAL'da yaşayan emekçiler tahliye edildikten sonra dördüne zam geldi. Istanbul'da ikamet ediyor Dedi Kenan Baykara: Veda etmek zor iki tüküre doldurdum beş bire kaçarsa. O zaman niha...

FOTOĞRAFLI ELMALI'de CHP'li yönetici ve ilçe başkan yardımcısı klavuz ve meclis üyesi Esat Bitik'in ölüm haberi veren 3 kişi boğazından sonra solunum alışkanlığıysa çoğalmıştır. Elmeli'de CHP'li yönetici ve ilçe başkan yardımcısı klavuz Kemal Mitat ve meclis üyesi Esat Bitik'in ölüm haberi veren 3 kişi boğaztandır.

FOTOĞRAFLI Ordu, bağışsever halk terbiyecisi ve müritler ile namaz kılanlar. Baz eseri bir

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER