© Baykuş Haber

Sancaktepe’de yeşillik alanda başlayan yangın 4 binaya sıçradı

Muharrem ÇAM / İSTANBUL, (DHA)- SANCAKTEPE’de yeşillik alanda çıkan yangın, 4 binanın çatısına sıçradı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından söndürülen yangında 2 kişi dumandan etkilendi. 

Kemal Türkler Mahallesi Ziverbey Sokak'ta bulunan bir sitenin bahçesinde, saat 20.30 sularında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın hızla büyüyerek, sitenin yanında bulunan 4 evin çatısına sıçradı. Bu kritik durum üzerine, vatandaşların hızlı ihbarı sonucu olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yoğun çaba sonucu yangını kontrol altına alırken, dumandan etkilenen 2 kişi ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi.

Yangının çıktığı alana yakın bir sitede oturanlar ve yangının sıçradığı bina sakinleri büyük bir panikle evlerini terk etti. İtfaiye ekiplerinin etkili müdahalesi sonucu yangın siteye sıçramadan söndürüldü. Mahalle sakini Eyüp Geçici, "Yangın, arkadaki sitede başlamış. Neyin neden olduğunu bilmiyoruz. Şu ana kadar can kaybı yaşanmadı. İtfaiyeler hemen geldi ve yangına müdahale ettiler. 4 binanın çatısı yandı. Dumandan etkilenen 2 kişi var" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER