© Baykuş Haber

Sandıkçı: “Cumhurbaşkanımızı ilçemizde rekor bir oyla destekledik”

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, “CUMHURBAŞKANIMIZI HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ İLÇEMİZDE REKOR BİR OYLA DESTEKLEDİK” DEDİ. CANİKLİ VATANDAŞLAR CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ZAFERİNİ BÜYÜK BİR SEVİNÇ VE COŞKUYLA KUTLADI.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini ilçede büyük bir coşkuyla kutlayarak, "Cumhurbaşkanımızı her zaman olduğu gibi ilçemizde rekor bir oy oranıyla destekledik" dedi.

28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Canik ilçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı en fazla oy oranıyla destekleyen ilçelerden biri olarak öne çıktı. Zaferin haberi üzerine Canikli vatandaşlar, büyük bir sevinç ve coşkuyla sokaklara akın etti. Canik İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde başlayan kutlamalar, ilçenin dört bir yanını Türk bayraklarıyla donatan vatandaşlar arasında gerçekleşti. Şarkılar söyleyip sevinç sloganları atan Canik sakinleri, havai fişek gösterileriyle coşkularını doruğa çıkardılar. Kutlamalar sırasında oluşturulan konvoylar ilçenin sokaklarında zafer turu attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini Canikli vatandaşlarla birlikte kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman olduğu gibi ilçemizde rekor bir oy oranıyla destekledik. Türkiye Yüzyılı ile Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında her alanda büyüyen ve güçlenen bir Türkiye görmeye devam edeceğiz. Canikli hemşehrilerimiz, Türkiye Yüzyılı'ndan, güven ve istikrardan yana oy kullanarak dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldı. Allah'ın izniyle ilçemiz için aynı azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Canik'e yeni yatırımlar ve projeler kazandırmaya devam edeceğiz, değerine değer katacağız. Bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız destekle Türkiye Yüzyılı kapılarını aralayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER