© Baykuş Haber

Sandıklıda hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ORGANİZESİ İLE AFYONKARAHİSAR’IN SANDIKLI İLÇESİNDEN KUTSAL TOPRAKLARA GİDECEK OLAN HACI KAFİLESİ, DUA VE GÖZYAŞLARIYLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen hacı kafilesi, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinden kutsal topraklara uğurlanırken, dualarla yola çıktı. Sandıklı'nın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen uğurlama törenine, Sandıklı İlçe Müftüsü Ömer Ünal, din görevlileri, hacı adayları, aileleri ve birçok vatandaş katıldı.

Uğurlama töreninde hacı adaylarına hitap eden İlçe Müftüsü Ömer Ünal, şunları söyledi: "Rabbim çıkmış olduğunuz bu kutsal yolculukta, sağlıkla, huşu içinde, hayırlı bir hac vazifesini eksiksiz bir şekilde yapmış bir şekilde ülkemize ve evlerinize sağ salim dönme şerefine nail eylesin. Hac yolculuğu, kutsal bir yolculuktur; büyük bir öneme sahiptir ve birçok zorluğu içeren bir ibadettir."

Konuşmalar ve yapılan duanın ardından hacı adayları, ilahiler eşliğinde otobüslere binerek kutsal topraklara doğru yola çıktılar. Bu kutsal yolculuklarına dualarla başlayan hacı adayları, umarız sağ salim dönerler ve ibadetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER