© Baykuş Haber

Şanlıurfada 48 öğrenci dualarla umreye uğurlandı

ŞANLIURFA’DA 48 ÖĞRENCİ DUALARLA UMREYE UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Şanlıurfa'da eğitim gören 48 öğrenci, dualar eşliğinde umreye uğurlandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen bu organizasyon, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda düzenlenen bir uğurlama töreniyle başladı. Törene Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, gençler ve aileleri katıldı.

Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, bu organizasyonun kendileri için de bir sürpriz olduğunu ifade ederek, öğrencilerin kutsal toprakları ziyaret etme fırsatına sahip olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Tolan, "Bugün çok sevinçli bir günümüz, Şanlıurfa'da eğitim gören öğrencilerimiz hem deprem hem de sel felaketini yaşadılar. Sıkıntılar yaşadılar. Gerçekten bizim için de sürpriz oldu. 48 öğrenci ve 1 öğretmen olmak üzere toplam 49 kişiyi umreye uğurluyoruz. Allah hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Umreye gitme fırsatını yakalayan öğrenciler, duygusal anlar yaşayarak bu deneyimi paylaştılar ve organizasyona emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER