© Baykuş Haber

Şaphane ve Pazarlar ilçe sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

ŞAPHANE VE PAZARLAR İLÇE SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE DEĞERLENDİRİLDİ

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, il sağlık müdürlüğü yöneticileriyle birlikte Şaphane İlçe Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Pazarlar Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret ederek sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Ziyaret sırasında sağlık hizmetlerinin sunulduğu alanlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan, aile hekimleri, aile sağlığı çalışanları ve acil sağlık hizmetleri istasyonu personeliyle görüştü. Personelin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten Erarslan, kolaylıklar diledi.

Ayrıca, sağlık tesislerinin fiziksel koşullarını da inceleyen Müdür Erarslan'a, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Emrah Çamköy, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gümüşçü, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Eşsiz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ertan Akça eşlik etti. Bu ziyaret, sağlık hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde sunulması için yapılan çalışmaların bir parçası olarak gerçekleşti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER