© Baykuş Haber

Sarıoğlanspordan 6 takviye birden

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME'DE MÜCADELE EDEN SARIOĞLANSPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ DIŞ TRANSFERDE KADROSUNA 6 YENİ İSMİ DAHİL ETTİ.

Kayseri Süper Amatör Küme'nin deneyimli ekibi Sarıoğlanspor, 2023-2024 sezonu öncesinde dış transferde büyük hamleler gerçekleştirdi. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Sarıoğlanspor, güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti. Kars 36 Spor'dan Sedat Burak Altay, Hacılar Erciyesspor'dan İsmail Odabaşı, Erciyes Esen Makina FK'dan M. Akif Gürkan, Hamit Çetinkaya ve Develigücü SK'dan Yakupcan Yazgan ile Turgay Aydoğan'ı kadrosuna dahil etti.

Sarıoğlanspor Kulübü, yaptığı açıklamada, "Sarıoğlanspor'un transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İsmail Odabaşı, Yakup Can Yazgan, M. Akif Gürkan, Sedat Burak Altay, Hamit Çetinkaya ve Turgay Aydoğan ile anlaşma sağlandı. Sarıoğlanspor olarak, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve kulüp yöneticileri ile birlikte güçlü bir Sarıoğlan temsil etmek için söz veriyoruz." dedi.

Yeni transferlerle daha güçlü bir kadro oluşturan Sarıoğlanspor, 2023-2024 sezonuna iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor. Futbolseverler, bu takviyelerin takıma olumlu katkılar sağlayacağını umut ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER