© Baykuş Haber

Şarjdaki telefonu saniyeler içerisinde çaldı, dakikalar içerisinde yakalandı

ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE ÇİÇEKÇİDEN ŞARJDA TAKILI TELEFONU ÇALAN VE ELLERİNDE KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUĞUN OLDUĞU ÇOCUK ARABASI BULUNAN 1’İ KADIN 2 KİŞİ 30 DAKİKADA YAKALANDI. POLİSİN YAKALADIĞI VE ÜZERLERİNDEN 7.5 GRAM METAMFETAMİN, 10 GRAM DA EROİN ÇIKTIĞI BELİRLENEN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ ÇIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir çiçekçide yaşanan ilginç bir hırsızlık olayı, polisin hızlı müdahalesiyle sonuçlandı. İşte olayın özgünleştirilmiş hali:

Manavgat ilçesinde bulunan bir çiçekçide, şarjda takılı cep telefonu çalındı ve bu hırsızlık 30 dakika içinde sonuçlandı. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen dükkan sahibi, hırsızlık anını kayıt altına aldı. Görüntülerde, çocuk arabasıyla gelen bir kadın ve bir erkeğin, iş yerine girip cep telefonunu alarak hızla uzaklaştığı görülüyordu.

Olayın ihbarı üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerine dayanarak hareket eden polis, hırsızlık şüphelilerini çevreyolu üzerinde yürürken yakaladı. Şüphelilerin üzerinde, çiçekçiden çalınan cep telefonunun yanı sıra 7.5 gram metamfetamin ve 10 gram eroin gibi uyuşturucu maddeler de bulundu. Şüphelilerin uyuşturucu etkisi altında oldukları dikkat çekti.

Hırsızlık şüphelileri polis tarafından gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edildi. 18 yaşındaki S.S.'nin 35 suç kaydının olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli S.M. ise uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçlarından daha önce ceza almıştı. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Aynı saatlerde başka bir iş yerine de hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız ya da hırsızların, komşu iş yerinin güvenlik kameralarını etkisiz hale getirerek, vitrin camını kırdıkları ve bir dizi cep telefonu ve aksesuarını çaldıkları belirlendi. Polis, bu olayın da ardından soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER