© Baykuş Haber

Sasonda öğrencilerin yıl sonu sergisi ilgi gördü

BATMAN’IN SASON İLÇESİNDE YUNUS EMRE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE YIL İÇERİSİNDE YAPTIKLARI ETKİNLİKLERİ YIL SONU SERGİSİNDE SERGİLEDİ.

Batman'ın Sason ilçesindeki Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, yıl içinde gerçekleştirdikleri etkinlikleri yıl sonu sergisinde sergiledi. Okul bahçesinde düzenlenen sergide, öğrencilerin birinci ve ikinci dönemde özenle hazırladıkları resimler ve atık materyallerden oluşturdukları çeşitli projeler görücüye çıktı. Yaklaşık 200'den fazla resim ve eserin sergilendiği etkinlik, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Yunus Emre Ortaokulu Müdürü İrfan Altun, serginin okulun bahçesinde gerçekleştiğini ve öğrencilerin görsel sanatlar ve coğrafya derslerinde yaptıkları projelerin öne çıkarıldığını belirtti. Özellikle geri dönüşüm malzemelerinin kullanıldığı bu çalışmaların, öğrencilere çevre bilinci kazandırdığını ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirdiğini vurguladı. Ayrıca, bu güzel etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Sergiye, Kaymakam Murat Mete, diğer kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş ile öğrenci velisi de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER