© Baykuş Haber

SCÜ İletişim Fakültesinde atölye çalışması gerçekleştirildi

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ(SCÜ) VE SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE SİVAS ŞEHİT ÜSTEĞMEN CEMALETTİN YILMAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE DÜZENLENEN UYGULAMALI SİNEMA VE FOTOĞRAFÇILIK ATÖLYELERİNE KATILDI.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ile Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında, Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İletişim Fakültesi'nde uygulamalı sinema ve fotoğrafçılık atölyelerine katıldı.

Atölye çalışmaları sırasında Dr. Öğr. Üyesi Özgür İpek, "Sinemanın Tarihsel Gelişimi Ve Dijital Sinema" başlığı altında öğrencilere eğitim verirken, Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Selim Kobaz ise "Atölye Çerçevesinde Fotoğraf Makinesi Kullanımı" hakkında bilgi aktardı.

Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Nurgül Kartal, yaptığı konuşmada, bu iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde de sürdürüleceğini ve öğrencilerin bu fırsattan memnun kaldıklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER