© Baykuş Haber

SCÜ Veteriner Fakültesinde mezuniyet coşkusu

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SCÜ) VETERİNERLİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veterinerlik Fakültesi mezuniyet töreni coşku dolu bir atmosferde düzenlendi. Törende, Rektör Vekili Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Yargıtay Üyesi Deniz Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Bahadır Kır, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Barış Atalay Uslu, Sivas Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ahmet Koçak, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri hazır bulundu.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Rektör Vekili Prof. Dr. Hilmi Ataseven yaptığı konuşmada, Veteriner Fakültesi'nin üniversitenin güçlü fakültelerinden biri olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen aileler ve hocalara teşekkür etti. Ayrıca, genç veterinerlerin mesleklerini başarıyla icra edeceklerine olan inancını dile getirerek mezunları tebrik etti.

Dekan Prof. Dr. Barış Atalay Uslu ise konuşmasında veteriner hekimlerin sadece hayvan sağlığı ile değil, insan sağlığı ile de ilgili olduklarını belirterek, öğrencilere bu sorumluluğun bilincinde olmaları gerektiğini söyledi. Mezun öğrencilere başarılı bir meslek hayatı dileyen Uslu, mezuniyetin ardından görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine olan inancını dile getirdi.

Tören, mezuniyet diploması dağıtımı ve kep atma seremonisi ile son buldu. Bu özel günde mezun olan öğrencilere ve ailelerine tebrikler sunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER