© Baykuş Haber

Seç Market “Gücünle Gülümse” projesi ile kadın girişimcileri destekliyor

Seç Market, kadın girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği "Gücünle Gülümse" projesinin ilk ayağını duyurdu. Bu projenin ilk ayağı, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile iş birliği yaparak gerçekleştirilen "Girişimcilik ve Perakende Yönetimi Eğitim Programı" ile başlayacak.

Seç Market, bayilik iş modeli ile mahalle esnafını ve girişimciliği destekliyor ve kadın iş ortaklarının sayısını artırmayı hedefliyor. "Gücünle Gülümse" projesi, kadınların iş hayatında güçlenmesini sağlamayı amaçlayan Yıldız Holding Kadın Platformu'nun hedeflerine de katkı sağlayacak.

Program, herhangi bir ön şart aranmaksızın katılımcılara açık olacak. Başvurular değerlendirildikten sonra uygun bulunan 50 kadın girişimci adayı, toplam 24 saat sürecek olan eğitime katılabilecekler. Eğitimi tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim programı, "Girişimcilik ve İlişki Yönetimi," "Perakende Yönetimi" ve "Seç Market Modeli ile Gücünle Gülümse" olmak üzere üç ana modülden oluşacak. Başvurular 7 Haziran'da başlayacak ve 21 Haziran 2023'e kadar devam edecek.

Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, projenin kadın girişimciliğini destekleyeceğini ve önümüzdeki dönemde kadın iş ortaklarının sayısını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş ise proje ile fırsat eşitliği konusundaki çabalarının bir parçası olarak kadın girişimciliğini teşvik etmeyi amaçladıklarını vurguladı. Gücünle Gülümse projesinin fırsat eşitliği alanında önemli bir adım olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER