© Baykuş Haber

Seç Market Konyada esnafla buluştu

PERAKENDE SEKTÖRÜNDE ESNAFI DESTEKLEYİP GÜÇLENDİREN İŞ MODELİYLE ÖNE ÇIKAN SEÇ MARKET, KONYA’DA POTANSİYEL İŞ ORTAKLARIYLA BİR ARAYA GELDİ. SEÇ MARKET GENEL MÜDÜRÜ ALTAN SEKMEN, TOPLANTIDA GELENEKSEL ESNAF KÜLTÜRÜNÜ MODERN MARKETÇİLİKLE BULUŞTURAN SEÇ MARKET İŞ MODELİNİ, ESNAFA VE YEREL EKONOMİYE SAĞLADIKLARI KATKIYI ANLATTI.

Perakende sektöründe esnafı desteklemeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan Seç Market, Konya'da potansiyel iş ortaklarıyla buluştu. Toplantıda, Seç Market'in geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle birleştiren iş modeli ve esnafa sağladığı katkılar ele alındı. Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, Türkiye genelinde 2 bin 500'den fazla mağaza ile sektöre katkı sağladıklarını vurguladı. Sekmen, Seç Market'in esnafı modern perakendeye dönüştürmeyi ve yerel ekonomiye katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti.

Seç Market modelinin, esnafların rekabet gücünü artırmayı amaçladığını açıklayan Sekmen, esnafın Seç Market ekosistemine dahil edilerek kurumsal bir kimlik, tedarik gücü ve dijital altyapı gibi avantajlarla donatıldığını ifade etti. Bu sayede esnafların kendi işlerini modernleştirmeleri ve müşterilere kaliteli ürünler sunmaları sağlanıyor. Herhangi bir bayilik bedeli olmadan iş ortaklarının Seç Market ekosistemine katılabildiğini söyleyen Sekmen, bu nedenle birçok esnafın bu modele ilgi gösterdiğini belirtti.

Seç Market'in iş modeli, aynı zamanda kadın girişimciliği ve istihdamını destekliyor. Seç Market iş ortakları arasında kadın girişimcilerin oranı yüzde 10'un üzerinde bulunuyor. Ayrıca, yerel üreticilere destek vermek amacıyla iş ortakları yöresel ürünleri raflarında bulundurabiliyorlar.

Seç Market, esnaflarına modern bir görünüm ve işleyiş kazandırırken, kurumsal bir yapı içinde kendi işlerinin patronu olmalarına olanak tanıyor. Bu sayede geleneksel esnaf kültürü modern perakendeyle bir araya getiriliyor ve rekabet gücü artırılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER