© Baykuş Haber

Seç Market Mersinde esnafla buluştu

Perakende sektöründe esnafı destekleyen ve güçlendiren iş modeliyle öne çıkan Seç Market, Mersin'de potansiyel iş ortaklarıyla bir araya geldi. Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, 81 ilde 2 bin 500'ün üzerinde Seç Market'in faaliyet gösterdiğini belirtti ve bu iş modelinin her esnafın kendi işinin patronu olmasını sürdürdüğünü vurguladı. Sekmen, modern perakende ile esnaf işletmesini birleştirerek esnafı modern bir perakende esnafına dönüştürdüklerini ifade etti.

Seç Market'in sistemi, esnafın kendi işletmesini yönetmesine olanak tanırken, Yıldız Holding'in üretim, marka, pazarlama, tedarik zinciri ve perakende şirketlerinin sunduğu bir ekosistemle destekleniyor. Bu sayede esnaf daha uygun fiyatlarla ürün alabilir ve kendi mağazasını istediği gibi yönetebilir. Ayrıca, Seç Market'in kadın girişimcilere destek verdiği ve kadın girişimcilerin bu iş modeline katkıda bulunduğu da belirtiliyor.

Sekmen ayrıca, bu iş modeline katılmak isteyen herkesin başvurabileceğini ve Seç Market'in büyümeye devam ettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER