© Baykuş Haber

Seferihisar Belediyesinde bayram sevinci

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDEKİ SON İŞ GÜNÜNDE BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanlarıyla bayramlaşma programında bir araya geldi. Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi'nde düzenlenen bu bayramlaşma etkinliği sırasında Başkan Yetişkin ve başkan yardımcıları, belediye personelinin bayramını kutladılar. Başkan Yetişkin daha sonra Ulaşım Müdürlüğü Garajı, Ürkmez Hizmet Noktası ve Doğanbey'deki diğer noktaları da ziyaret etti.

Başkan Yetişkin, yaz sezonunun yoğun geçeceğine dikkat çekerek, 9 günlük bayram tatilinin çalışanlara iyi geleceğini belirtti ve tatili iyi değerlendirerek yaz sezonuna daha güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti. Başkan, çalışanlara teşekkür ederek, "Biz çok büyük bir aileyiz. Fedakarca ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte, Seferihisar için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Bayramlaşma programına Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Seferihisar İlçe Başkanı, CHP Meclis Üyeleri ve çok sayıda belediye personeli de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER