© Baykuş Haber

Seferihisara spor yatırımları devam ediyor

SEFERİHİSAR‘DA SPOR ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ VE GENÇLERE DAHA İYİ SPOR İMKÂNLARI SUNULMASI AMACIYLA BÜYÜK BİR ADIM DAHA ATILIYOR.

Seferihisar, gençlerin spor altyapısının geliştirilmesi ve daha iyi spor imkanları sunulması amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. İzmir Valiliği'nin himayesinde, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Seferihisar'ın ilk proje okulunun bahçesinde yeni bir halı saha projesi hayata geçirilecek.

Spor altyapısının geliştirilmesi ve gençlere daha fazla spor imkanı sunulmasının önemine vurgu yapan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, bu projelerin ilçedeki spor potansiyelini yükselteceğini belirtti. Aynı zamanda gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri için spor alanlarının büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Seferihisar Yatılı Bölge Okulu'nun yerleşkesine inşa edilecek olan yeni halı saha projesi, gençlerin spor yapma imkanlarını artıracak ve ilçenin spor alanındaki başarılarına katkı sağlayacak. Proje ihalesinin tamamlanmasının ardından yapımına başlanacak ve gençlerin hizmetine sunulacak.

Seferihisar'ın spor alanında önemli projelere imza attığını belirten Başkan Aydın, ilçenin gençlerini milli sporcular olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, Kapalı Spor Salonu'nun inşaat ihalesinin sürecini yakından takip ettiklerini ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapabilecek bir tesisin ilçeye kazandırılacağını da belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER