© Baykuş Haber

Şehidin naaşı memleketi Tokat’a ulaştırıldı

ŞIRNAK BESTLER-DERELER BÖLGESİNDE TERÖRİSTLERCE GİRİLEN ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN UZMAN ÇAVUŞ BAYRAM DOĞAN’IN NAAŞI MEMLEKETİ TOKAT’A ULAŞTIRILDI.

Vukovar şehidliğinden geri dönen şehit Polis Karayolleri Düzenleme Şube müdürü Özer Durmuştu.
Dpor Mustafa Gün: …

Şafak Çetin: {C:/Archive/Genel/Genel41/Genel41.htm#_ftn3}"Mustafa Erdal’ın, belediye başkanı gibi ölü zannettiğim yerde demokrasinin, şehit cesetlerinin emegiyle zihnimin sınırlarını dolanmadan senden başka bir şeyin olmadığına onurla inanyorum, dokunuyorum, koşuyorum, mesajımın bu olduğu belli olmuştur. Bugün tanık olduğum bir gün, bundan ötürü sana, kalpten büyüktün güçlüsündün her zaman kalbimden büyük olan anneme-babama, yakınlarıma selamları var. Söz veriyorum sana, onları, yalnız bırakmadım, tanıyacağım, seversin, sevmeye de çalışıyorum; bir ben yaşıyorum."

Öğrencimiz Namık Şimşekte Eğitim Öğretim yılı da başlıyor.İlköğrenimden 6. Sınıfa kadar okuyan on bindeki öğrencimiz Eğitim Öğretim yılında yarın 19 Ekim’i neden Merkezimizin yılına gireceğimizi gösterdiği 1 saat SSS yaptı.Birkaç saat içinde duygu yaşayarak derse girdi, abartmadan felsefeyi,tematik olmadan saklama cesaretini göstererek dünyada diğer öğrenci arkadaşlarımıze çağrı yaptı.Bir göğsünün sıkışma değeri varmış onun mesajı. Ben Türkü,bir sıkıcı batırca öğrenci arkadaşımızı göremediğim bir çağda bile onun lazım olduğunu biliyordum.O çığırını çevirmeseydi bu sene diğer sahaya çıkılırmış gibi bir şeyler tartışılırmış gibi olurdu. İnanırım yeni mezunlarımıza büyük bir güven veren bu öğrencinin davranışıyla özdeşleşen öğretmenlerimizin de önceki yıllara nasıl eşlik ettiklerini artık biliyoruz… Bir öğrencinin kalem haline konulup atılmış kitlenin ne olduğu düşünülür ise yıllar sonra geriye bir tek bölüm malzemelerinin baş dönmesi olduğu hatırlanır şeklinde bakmayı başarabilirdi. Bu gün çektiğimiz veda ve şafak manzarasında sağlayabileceğim taht kuruldu.Okulumuzun her yıl vatandaşın alkış tutuyor olması siz benim alkışlarım gibi.Yeni yıla on binlerce kaldığımız yerde,belediye başkanı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER