© Baykuş Haber

Şehir içinde pat-pat kullananlara ceza

ZONGULDAK - ZONGULDAK'IN ALAPLI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, YASAĞA UYMAYAN PATPAT OLARAK TABİR EDİLEN ARAÇLARIN AMACI DIŞINDA KULLANILMAMASI İÇİN UYARILARDA BULUNDU.

Zonguldak'ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, patpat olarak bilinen tarım araçlarının şehir merkezlerinde kullanılmasının yasak olduğunu vurgulayarak, bu kurala uymayanları uyardı.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri, patpatların şehir içi yollarda kullanılmasının yasak olduğunu hatırlattılar. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların patpatları şehir merkezlerinde kullanma eğiliminde olduğunu belirten ekipler, bu tür araçların kaza riskini artırabileceğini ve yasal düzenlemelere aykırı olduğunu söylediler.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle kırsal kesimlerde patpatları şehir içinde kullanmaya çalışan vatandaşları uyararak, bu kuralı ihlal etmeleri halinde yasal işlem yapılacağını bildirdiler. Patpatların amacı dışında kullanılmasının kazalara neden olabileceğini ve bu nedenle kurallara uyulması gerektiğini vurguladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER