© Baykuş Haber

Şehit Mesut Ardıç kabri başında anıldı

HAKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİNDE TERÖRİSTLERCE 10 HAZİRAN 2016 TARİHİNDE DÜZENLENEN HAİN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ MESUT ARDIÇ, ŞEHADETİNİN 7’İNCİ YILINDA BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİNDEKİ KABRİ BAŞINDA ANILDI.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerin hain saldırısında 10 Haziran 2016'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç, şehadetinin 7. yıl dönümünde Bitlis'in Ahlat ilçesindeki kabri başında anıldı. Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen anma programı, ilçenin Tunus Mahallesi'nde bulunan Abdurrahman Gazi Mezarlığı'ndaki Ahlat Şehitliği'nde gerçekleşti.

Programın açılışında Kur'an-ı Kerim okundu ve Ahlat Müftüsü M. Fudayil Uyanık tarafından şehitlerimiz için dua edildi. Anma programına Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Kartaler, İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, birçok kurum amiri, şehit aileleri ve gaziler katılım gösterdi. Bu anlamlı etkinlikte, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç ve diğer vatan şehitleri bir kez daha minnetle anıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER