© Baykuş Haber

Şehit Selahattin Ortaokulundan bilim şenliği

HAKKARİ ŞEHİT SELAHATTİN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, YIL BOYUNCA YAPMIŞ OLDUKLARI BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇALIŞMALARI BİLİM ŞENLİĞİYLE GÖRÜCÜYE ÇIKARDI.

Hakkari Şehit Selahattin Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çeşitli projeleri bir bilim şenliği ile sergileyerek yeteneklerini gösterdiler. Bilim şenliği kapsamında öğrencilerin hazırladığı çalışmalar, profesyonelleri andıran bir kaliteyle dikkat çekti. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, diğer kurum yöneticileriyle birlikte bu yıl sonu bilim şenliğini ziyaret etti. Şehit Selahattin Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin özveriyle hazırladıkları projeleri inceledi.

Müdür Gür, etkinlik boyunca öğrencilerin stantlarını dolaşarak sergilenen ürün ve çalışmaları yakından inceledi. Bilim şenliğiyle ilgili olarak, "Okulumuzun bu bilim şenliği, öğrencilerimizin yıl boyunca öğretmenlerinin rehberliğinde harcadıkları emeklerin bir yansımasıdır. Gelecekte bu öğrencilerimizi ülkemizin bilim ve sanat alanlarında önde gelen isimleri olarak görmek için sabırsızlanıyorum. Bu çalışmaların, yeni Selçuk Bayraktar'ların yetişmesine katkıda bulunmasını umuyor ve yöneticilere, öğrencilere, öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER