© Baykuş Haber

Şehit Uzman Çavuş Aras, son yolculuğuna uğurlandı

Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)- PENÇE- Kilit Operasyonu bölgesinde çatışmada yaralandıktan bir hafta sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras (27), memleketi Antalya’nın Alanya ilçesinde toprağa verildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çatışmada yaralandıktan bir hafta sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras (27), memleketi Alanya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe Kilit Operasyonu'nda PKK'lı teröristlerle çatışmaya giren ve 15 Haziran'da yaralanan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras, Ankara GATA'da tedavi gördü, ancak yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Şehit Aras'ın cenazesi askeri uçakla Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na getirildi ve burada askeri törenle karşılandı. Cenaze, Alanya'ya götürülerek Aliefendi Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan ailesi, askeri yetkililer ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras için yapılan cenaze törenine yoğun katılım oldu. Törenin ardından Şehit Aras'ın naaşı omuzlarda taşınarak yaklaşık 150 metre uzaklıktaki mezarlıkta toprağa verildi. Şehit Aras'ın bekâr olduğu ve 5 yıllık asker olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER