© Baykuş Haber

Şehitkamildeki kuaförlük kursuna yoğun ilgi

ŞEHİTKAMİL’DEKİ KUAFÖRLÜK KURSUNA YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren sosyal tesislerde düzenlenen kadın kuaförlüğü kursu ile nitelikli bayan kuaförleri yetiştiriyor. Bu kursa katılan kadınlar hem meslek sahibi oluyorlar hem de aldıkları sertifikayla kendi işletmelerini açarak aile ekonomilerine katkı sağlayabiliyorlar.

Şehitkamil Belediyesi'nin Münifpaşa Aile Merkezi'nde düzenlenen 'bayan kuaförlüğü' kursu, ev kadınları ve genç kızlar arasında büyük ilgi görüyor. Belediye ile Merveşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen kurs, teorik ve uygulamalı olarak saç kesimi, boya, perma, röfle, gelin saçı, türban bağlama, fön, topuz, makyaj ve epilasyon gibi kuaförlük eğitimlerini içeriyor. Eğitimlerin ardından sertifika alan kursiyerler, geleceğe daha güvenle bakabiliyorlar.

Gizem Sara Karadağ gibi kursiyerler, aldıkları eğitimler sayesinde kendi kuaför iş yerlerini açmayı hedefliyorlar. Karadağ, Şehitkamil Belediyesi'nin sunduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ederek, hocasının kendilerine sağladığı eğitimleri övdü. Hem güzellik hizmeti sunarak hem de kendi mesleklerini icra ederek aile ekonomilerine katkı sağlama amacıyla ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER