© Baykuş Haber

Şehzadelerde kurban kesim yerleri bayrama hazır

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE ARİFE GÜNÜ KURULAN PAZARI VE KURBAN KESİM YERLERİNİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALAR HAKKINA BİLGİLER ALDI.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kurban Bayramı öncesi pazar ve kurban kesim yerlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çelik, Arife Pazarı'nı ve kurban kesim noktalarını denetledi.

Arife Pazarı'nı ziyaret eden Başkan Çelik, esnafı tebrik etti ve vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca pazarcı esnafından alışveriş yaparak evin ihtiyaçlarını giderdi. Pazar ziyaretinin ardından Başkan Çelik ve ekibi, Nurlupınar ve Alaybey'deki kurban kesim yerlerindeki hazırlıkları inceledi.

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada, 2014 yılından bu yana her Kurban Bayramı'nda vatandaşların rahat edebilmesi için ilçede çalışmalar yaptıklarını belirtti. Arife Pazarı ve kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulunarak esnafın taleplerini dinlediklerini ve bayramdan sonra gerekli adımları atmaya başlayacaklarını söyledi.

Ziyaretler sırasında Başkan Çelik'e Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Belediye Başkan Yardımcıları, Pazarcılar Odası yöneticileri ve belediye teknik ekipleri eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER