© Baykuş Haber

Seken taş yüzünden hayatını kaybeden pilot, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı

Nuri PİR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA) - ANKARA’da otomobiliyle seyir halindeyken karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taşın ön cama isabet etmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden pilot Saygın Doğan’ın (36) cenazesi, memleketi Adana’da toprağa verildi.

Kaza, 21 Haziran akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu'nun Kahramankazan ilçesi mevkisinde meydana geldi. Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Saygın Doğan, kardeşleri Simge (34) ve Sezgi Doğan (38) ile Ankara'da yaşayan babaannesini ziyaret ettikten sonra İstanbul'a dönmek üzere yola çıktı. Saygın Doğan, yönetimindeki 34 NS 5850 plakalı otomobiliyle otoyolda seyir halindeyken, karşı şeritten geçmekte olan bir aracın hareketi sırasında fırladığı tahmin edilen bir taş, otomobilin ön camını kırarak içeri girdi ve Saygın Doğan'a isabet etti. Kontrolden çıkan otomobil, savrulup bariyere çarptı. Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan, hayatını kaybetti. Yanında bulunan kardeşleri Simge ve Sezgi Doğan ise hafif yaralandı. Yaralı kardeşler, çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Saygın Doğan'ın cenazesi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Evli ve bir çocuk babası olan pilot Saygın Doğan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Adana'ya getirildi. Akkapı Mezarlığı'nda düzenlenen törene, aynı kazada yaralandıktan sonra hastaneden taburcu edilen kardeşleri Simge ve Sezgi, babası Opr. Dr. Selçuk ve annesi Selma Doğan ile birçok yakını katıldı. Saygın Doğan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER