© Baykuş Haber

Selçuk Belediyesinin spora ve sporcuya desteği devam ediyor

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL, KENTİN EN ESKİ SPOR KULÜBÜ SELÇUK EFES SPOR KULÜBÜ OYUNCULARIYLA ANTRENMAN ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİ. TAKIM OYUNCULARI VE ANTRENÖRÜ SERDAR CİHANGER KENTTE FAALİYET GÖSTEREN SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİNİ SÜRDÜREN SELÇUK BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Efes Spor Kulübü'nün oyuncularıyla antrenman öncesi bir araya geldi. Bu buluşmada takım oyuncuları ve antrenörü Serdar Cihanger, Selçuk Belediyesi'nin spor kulüplerine verdiği destek için teşekkürlerini iletti.

Selçuk Belediyesi, kentin sporunun gelişmesine ve gençlerin sporla iç içe olmasına katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Belediye Spor Birimi Sorumlusu Ersin Değişmez, Selçuk Belediyesi olarak spor kulüplerine müsabakalara katılma imkanı sunarak araç desteği sağladıklarını ve ayrıca malzeme desteği sunduklarını belirtti.

Ersin Değişmez ayrıca, Selçuk'un en eski spor kulübü olan Selçuk Efes Spor'a futbol topları ve 120 adet forma desteği sağladıklarını ifade etti. Aynı zamanda Eftal Doğru Spor Tesisinin yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve diğer spor kulüplerine desteklerin süreceğini vurguladı.

Selçuk Efes Spor Kulübü Antrenörü Serdar Cihanger ise, genç sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Selçuk Belediyesi'ne ulaşım ve malzeme desteği için teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER