© Baykuş Haber

Selçuka bayram tatilinde 550 bin ziyaretçi

İZMİR’İN SELÇUK İLÇESİ, KURBAN BAYRAMINDA 550 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI, TATİLCİLER KÜLTÜREL VE DOĞAL DEĞERLERİYLE İLHAM VEREN KENTİ KEŞFETTİ.

İzmir'in Selçuk ilçesi, Kurban Bayramı boyunca 550 bin ziyaretçiyi ağırladı ve tatilciler bu kültürel ve doğal güzelliklere sahip kenti keşfetmekten büyük keyif aldı.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kurban Bayramı tatili süresince 550 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını ve yoğun çalışmaların sonucunda bu başarıya ulaşıldığını belirtti. Belediye emekçilerine ise 9 günlük süre boyunca yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Kurban Bayramı boyunca Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Pamucak bölgesindeki konteyner sayısını 23'ten 35'e çıkararak günde üç kez konteyner boşaltımı gerçekleştirdi. Ayrıca, Pamucak ve Pananos Sahilleri dahil olmak üzere bölgedeki oteller, belediye sosyal tesisleri ve diğer alanlarda günlük temizlik hizmeti sağlandı.

Selçuk'un turistik bölgeleri olan Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Efes Müzesi önü, Saint Jean ve Şirince otopark alanları ile Pamucak ve Pananos Sahilleri, tatilciler tarafından yoğun ilgi gördü ve tam doluluk yaşandı. Tatilciler, bu güzel bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmekten büyük memnuniyet duydu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER