© Baykuş Haber

Selçuklu yüzücüleri, milli takım ve Fenerbahçe antrenörleri eğitecek

SELÇUK BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU’NDA A MİLLİ TAKIM VE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ A TAKIM ANTRENÖRLERİ BAHAR OKTAY VE TÜRKER OKTAY GÖZETİMİNDE DÜZENLENECEK YÜZME KURSLARI 10 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK.

Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu, A Milli Takım ve Fenerbahçe Spor Kulübü A Takım Antrenörleri Bahar Oktay ve Türker Oktay'ın gözetiminde düzenlenecek yüzme kurslarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kurslar, 10 Temmuz'da başlayacak ve kayıtlar 7 Temmuz'a kadar devam edecek.

Selçuk Belediyesi, Olimpik Performans Spor Kulübü Derneği ile yaptığı protokol kapsamında yüzme dersleri düzenleyerek Selçuk sakinlerine yüzme yeteneği kazandırmayı amaçlıyor. Kurslar, haftada 2 gün yetişkinlere, 2 gün kadınlara yönelik Aqua Gym dersleri ve 4-14 yaş arası çocuklar için özel olarak planlandı.

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" sloganıyla düzenlenecek olan kurslarla ilgili ücretler ve daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 552 207 94 10 veya 0 552 207 94 11 numaralarını arayarak detaylı bilgi edinebilirler.

Ayrıca Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzu, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 12.30'dan itibaren ile cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 10.00'dan itibaren ücretli halk girişine açık olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER