© Baykuş Haber

Sele kahvehanede yakalandılar, masa ve sandalyelerin üzerine çıktılar

KASTAMONU'NUN AZDAVAY İLÇESİNDE SELE KAHVEHANEDE YAKALANAN VATANDAŞLAR, ISLANMAMAK İÇİN MASA VE SANDALYELERİN ÜZERİNE SIĞINDILAR.

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, sele neden olurken, ilçe sakinleri zor anlar yaşadı. Özellikle bir kahvehanede bulunan vatandaşlar, ani gelişen sel sularıyla karşı karşıya kaldılar. İşte yaşanan o anlar:

Azdavay ilçesindeki kuvvetli sağanak yağışlar sonucu meydana gelen sel, ilçede yaşayan insanları hazırlıksız yakaladı. Özellikle bir kahvehanede oturan vatandaşlar, sel sularının hızla yükselmesiyle masa ve sandalyelere çıkmak zorunda kaldılar. Suların yükselmesi nedeniyle zor anlar yaşayan insanlar, ıslanmamak için sandalyelerin ve masaların üzerine sığındılar. Sel suları, ilçe genelinde bazı bölgelerde hasara yol açtı.

Yaşanan sel olayları sonrası bölgeye yetkililer tarafından müdahale edilerek, selin etkileri en aza indirilmeye çalışıldı. Sel sularının neden olduğu hasarın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Bu tür doğal olaylar, aniden ortaya çıkabilir ve insanları hazırlıksız yakalayabilir. Her zaman dikkatli olmak ve güvenliği ön planda tutmak önemlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER