© Baykuş Haber

Selendi Türk Müziği Korosu ilk konserini verdi

SELENDİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE 2022 YILININ EKİM AYINDA OLUŞTURULAN TÜRK MÜZİĞİ KOROSU VERDİĞİ İLK KONSERİNDE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Selendi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ekim 2022'de kurulan Türk Müziği Korosu, ilk konserinde büyük bir başarı elde etti. Bu özel projenin amacı, Türk müziğini gelecek nesillere aktarmak, Türkiye'nin her köşesinde yaşatmak ve sevdirmekti. Bu amaç doğrultusunda Selendi ilçesinde de hayata geçirilen proje, Manisa'nın genelinde olduğu gibi büyük bir ilgi gördü. Şef Harun Hardal tarafından yönetilen Türk Müziği Korosu, doktorlar ve öğretmenlerden oluşuyordu. Bu koro, Celal Bayar Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve TRT İzmir Radyosu saz sanatçılarının eşliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Gençlik Merkezi'nde sahne aldı.

Selendi Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından verilen bu muhteşem konserde, Türk müziğinin farklı makamlarından seçilmiş eserler seslendirildi. Aynı zamanda Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş'un bir türkü ile katıldığı gecede, Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Tok, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar da yer aldı. Konser, büyük bir beğeni ve alkışlarla karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER