© Baykuş Haber

Serdar Akdoğan: Kuşadası çifte bayrama hazır

KUŞADASI TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI TATİLİ ÖNCESİNDE YAPTIĞI AÇIKLAMADA; BAYRAM TATİLİNİN DOKUZ GÜNE ÇIKMASIYLA BİRLİKTE KUŞADASI’NIN ÇİFTE BAYRAMA HAZIRLANDIĞINI SÖYLEDİ.

Yaklaşan Kurban Bayramı tatili öncesinde Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, bayram tatilinin dokuz güne çıkmasıyla Kuşadası'nın çifte bayrama hazırlandığını ifade etti.

Serdar Akdoğan, tatilcilerin gözde tercihi olan Kuşadası'nda iç turizmde yoğun bir hareketlilik beklediklerini belirtti. Haziran ayı itibariyle turizm sezonunun hareketlenmeye başladığını ifade eden Akdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının erken açıklanmasının iç pazarda rezervasyonlarda ciddi bir artış yaşandığını dile getirdi. Akdoğan, bayramda Kuşadası'ndaki doluluk oranının yüzde 100 olmasını beklediğini söyledi.

Ayrıca Kuşadası'nın konumunun ve sunduğu tatil seçeneklerinin her zaman tercih edilen bir nokta olduğunu vurgulayan Akdoğan, pandemi sonrası 2022 turizm sezonunun iyi geçtiğini ve 2023 sezonunun da daha iyi geçeceğini umduklarını belirtti.

Serdar Akdoğan, ayrıca eğlence sektörünün turizmin önemli bir parçası olduğuna dikkat çekti. Özellikle sahil bölgelerindeki müzik yayını yasaklarına dikkat çekerek saat düzenlemesi yapılmasının, eğlence sektörü ve tüm esnaf için olumlu olacağını ifade etti. Kuşadası'nın misafirlerini bayramda ve tüm sezon boyunca en iyi şekilde ağırlamaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER