© Baykuş Haber

Serdivan Belediyesi Haziran ayı olağan meclisi toplandı

SERDİVAN BELEDİYESİ MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞEN VE BEŞ MADDENİN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ADEM KÜMBET BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Serdivan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti ve toplantıda beş madde görüşüldü. Başkanlığını Adem Kümbet'in üstlendiği toplantıda, parti sözcüleri gündem öncesinde 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçlarını değerlendirerek, sonuçların ülke ve millete hayırlı olması temennisinde bulundular. Ayrıca, 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu olan Galatasaray'a tebrikler iletilmiştir.

Toplantıda imar planlarını ilgilendiren 2 madde oy çokluğuyla kabul edildi, bir madde ise daha kapsamlı bir şekilde görüşülmek üzere İmar ve Şehircilik Komisyonu'na havale edildi. Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ile ilgili olan 2 madde ise oybirliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısının sonunda, bir sonraki Serdivan Belediyesi Olağan Meclis Toplantısının 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü yapılacağı duyuruldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER