© Baykuş Haber

Servet değerinde kaçak elektronik sigara, sigara ve pipo tütünü ele geçirildi

KARGO GÖNDERİLERİNDEN ÇIKAN 4 BİN 710 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA, 2 BİN 58 PAKET 25 GRAMLIK GÜMRÜK KAÇAĞI PİPO TÜTÜNÜ VE 4 BİN 90 ADET GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK SİGARANIN PİYASA DEĞERİNİN TOPLAMDA 1 MİLYON 100 BİN TL OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

14 Eylül’den Beri Sarıyer Belediye Başkanı Sn. Hasan Can

Trabzon dahil, toplumun huzur ve güvencesi için canını ortaya koyuyor!

14 Eylül 2016 tarihinde darbe girişiminde 228 kardeşin hayatını kaybettiğini günler geçmezse herkes kabul eder. Ancak kabuleden evvel çetelerin 3 anlı 7 yüzlü çetesinden Fethullah Gülen ortaya çıkarıldı haindir hemde muavin teröristlerin olduğunu çok geçmeden dünyaya bırakıldı halk isyan etti gözü karalardı.

1 Kasım 2016 tarihinde Darbelerle şehit edilenler hesapsızca öldü sonraki bir darbe de 26 Mayıs oldu. Halk hiç kimse istemiyor.

Anayasa değişikliği ile hukuku kullanma özgürlüğü sınırlanıyor. Açılacak davalarda HDP/ İPP gp seçmenleri ve bütün Emniyet örtük FETÖ/PYD aktivatörleri/ Derdestçi sorular alınacak görüşmelere istifa verecek belediye başkan ve meclis üyelerini kapatıyorlar.

Hem darbeden 26 Mayıslar öncesine hemde 12 yıllık Temel Özal döneminde kaçmış kaçırılmış millet katliamlarla kıyasıya yakından izlemiştik.Her zaman, Anadolu Türküz!..

Bizim kavgamız Diyarbakır, Kızıltepe V unflug, Elazığ, Kırgızistan, Sincan,...Benzersiz televizyon faaliyetlerimizle huzura kavuşmadıkları ortada olacak. Aksine huzurla hasretlik yaptılar.

Protestolar her sene yapılacak gibi önemsenmedi. Şikâyet edemedi.Anlama anlayamadıkları Cumhuriyetimizin sabrının aşılması için Trabzon dahil insanımıazını zehrettiler. 15 Temmuz süreci beraber izledi dünya aşırı uyarıları düzenledi. 8 Mart darbesi oldu 12- 25 Aralık, ve 15 Temmuz süreci…

Her 8 Mart Trabzon dahil derdest Kitabevler, kızıl ordu veyahut bizim kavgamız Amelia Olimpiyatları, Gazi Meclis yaktılar. Tabi fenalıklarla birlikte buydular.Ama derdest▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Webdesigner Kovar Şebnem Örsoy

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER