© Baykuş Haber

Servisçilerin silahlı çatışması olayında 3 kişi adliyede

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜRO AMİRLİĞİNDE İFADELERİ ALINAN LEVENT A., İŞLEMLERİNİN ARDINDAN BAFRA ADLİYESİNE SEVK EDİLDİ.

Samsun'un Bafra ilçesinde, okulun ilk gününde servisçiler arasında yaşanan silahlı çatışma olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Olay, sabah saatlerinde Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi. Ömür V. ve Okan V., 55 C 5325 plakalı minibüsle, daha önce aralarında 'servis taşımacılığı' meselesi yüzünden yaşanan bir tartışma sonrası Levent A.'nın iş yerinin önüne geldi. Burada minibüs, Levent A.'nın 17 FF 555 plakalı otomobiline çarptı. Çarpmanın ardından araçtan inen Ömür V. ve Okan V., iş yerine silahla ateş etti. İş yerinde bulunan Levent A. ve yanındakiler de silahla karşılık verdi.

Olayda yaralanan Okan V., bacağına isabet eden bir kurşunla Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçan Ömür V., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Levent A., Ömür V. ve hastanede tedavisi tamamlanan Okan V.'nin ifadeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER