© Baykuş Haber

Seydilemerde ÇKS başvuruları için mobil hizmet uygulaması başladı

MUĞLA (İHA) - 2025 YILI ÇİFTÇİ KAYIT SİSTEMİ (ÇKS) BAŞVURULARI BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE SEYDİKEMER İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ VE SEYDİKEMER ZİRAAT ODASI İŞBİRLİĞİ İLE ÇİFTÇİLERİN BAŞVURULARINI BİZZAT YERİNDE ALMAK İÇİN MOBİL HİZMET VERİYOR.

2025 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başlamasıyla birlikte Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü ve Seydikemer Ziraat Odası işbirliği ile çiftçilerin başvurularını bizzat yerinde almak için mobil hizmet veriyor.



2025 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının başlaması ile birlikte, Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü ve Seydikemer Ziraat Odası işbirliğiyle çiftçilere bizzat mobil hizmet sunulmaya başladı. Çiftçilerin başvurularını kolay bir şekilde yapabilmeleri için Seydikemer mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmeler sonucunda belirlenen gün ve saatlerde, 2025 ÇKS başvuruları ve Örtüaltı Kayıt Sistemi güncellemeleri yerinde gerçekleştiriliyor. Çiftçiler, 2025 Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurularını 31 Aralık 2024 tarihine kadar tamamlamak zorunda olduğu ifade edilirken, bu tarihe kadar yapılacak başvurular, üreticilerin desteklenmesi ve kayıtlı tarım faaliyetlerinin sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıyor. Seydikemer’deki çiftçilere, mobil hizmet aracılığıyla hızlı ve etkili bir kayıt süreci sağlanması hedefleniyor. Çiftçilerin bu fırsatı değerlendirmesi büyük bir avantaj oluşturacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER