© Baykuş Haber

Seyhanda yaz spor kursları kayıtları başladı

SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY, “ BELEDİYEMİZE AİT 11 TESİSTE, 17 BRANŞTA BİNLERCE GENCİMİZ DENEYİMLİ ANTRENÖRLER NEZARETİNDE ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE SPOR EĞİTİMİ ALACAK ” DEDİ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, şunları söyledi: "Seyhan Belediyesi olarak, toplumumuzun gençlerine spor yapma fırsatı sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, belediyemize ait 11 tesiste, 17 farklı branşta binlerce genç, deneyimli antrenörler eşliğinde ücretsiz spor eğitimi alma imkanına sahip olacak."

Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor kurslarının kayıtlarının başladığı bilgisini veren Akay, başvuruların belediyenin tesislerinde kabul edildiğini belirtti. Ayrıca, Seyhan Belediyesi Yaz Spor Kursları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin Spor İşleri Müdürlüğü'ne ulaşabileceği 0 539 776 33 27 numaralı telefonu kullanabileceğini de ifade etti.

Seyhan Belediyesi olarak yıl boyunca kesintisiz olarak sürdürdükleri "Spor Okulları" programıyla, çocukların kötü alışkanlıklardan kaçınmalarını hedeflediklerini belirten Başkan Akay, "Spora ve sporcuya büyük bir önem veriyoruz. Geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğimiz yaz spor kurslarımız, spora ilgi duyan kişi sayısını artırmaya katkı sağlayacak. İmkanlarımız doğrultusunda her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmiyoruz. Başvuruları tesislerimizde kabul ediyoruz ve aileleri, çocuklarını kurslarımıza kaydolmaları için davet ediyoruz" şeklinde konuşarak bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER