© Baykuş Haber

Seyidoğlu Gıda, Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarına katıldı

GENEL MÜDÜR MEHMET GÖKSU

70 yıllık deneyimiyle geleneksel lezzetlerin önde gelen üreticisi Seyidoğlu Gıda, 14’üncü Yerel Zincirler Buluşuyor 2023 Konferansı ve Fuarı’na katılarak yenilikçi ürünlerini sergiledi.

Seyidoğlu Gıda, Türkiye'nin dört bir yanında yerel zincir marketlerle sıkı iş birlikleri yürüterek organize gıda perakendesini güçlendiren bu önemli organizasyona Galeri 1 Stand A-9’da yer alarak katkı sağladı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte, Seyidoğlu Gıda, yeni ürünlerini ve lezzetlerini ziyaretçilere tanıttı.

Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, organizasyona ilginin yoğun olduğunu belirtti ve “Bu etkinlik, yeni ürünlerimizi satın almacılara sunmak için mükemmel bir fırsat. İlk günden standımıza büyük ilgi gördük” dedi.

Yeni fabrikalarının faaliyete geçmesiyle birlikte ürün yelpazelerini genişlettiklerini vurgulayan Göksu, ihracat pazarlarını önemsediklerini ve yerel zincirlerle iş birliklerini büyük bir önemle değerlendirdiklerini söyledi. Seyidoğlu Gıda'nın global bir gıda markası olma yolundaki çabaları ve katıldığı fuarlarla ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefini sürdürdüğünü ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER