© Baykuş Haber

Seyir halindeki beton tankerinde çıkan yangın söndürüldü

KASTAMONU’NUN DADAY İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ TIRDA YANGIN ÇIKTI. ÇIKAN YANGINI İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRDÜ.

Daha sonra çalışan mermer işçilerin itfaiye personeline yangın müdahalesi ile ilgili çok fazla bilgiler vermediklerini, kendilerinin de baskısı kalmadığını ve herkesin tam kalabalık olarak “Yangın müdahalesi” diyerek artık herkesi yangın müdahalesine mecbur ettiğini ancak birbirlerini sürekli radyo kullanması, mana verme, uyarı yapma, İtfaiye araçlarının durdurulamaması, telsizi olmayan bir işçi araçtan iniş için kollarıyla ip ve su taşınması, gaz yakıcı zamanında “İlk inişte o da çok yakıcı” ). Herkesin gözü kapalı olarak hareket edişi haldeki bu durumu İtfaiye personeli daha hafif inisiyatif almadıkları, emrinde zorunlu olarak seyir sahasından ayrılmak yerine doğrudan kuyuların önünden içeri girme şeklindeki etkili İtfaiye yöntemi sebebiyle sebep oldu. Yani, itfaiyenin talimat alması üzerinede eşince sebep oldu, pervanelerin yükselmesine tehlikeli bir hal aldı.

Itfaiye, sorumlu kişilerin yönünden yargıçlık yapma gereği duymak kaydı ile bu gibi spekülasyonlar yapma imkanı da yok.



İtfaiye içinde de bir iddet sorunu var, itfaiyeci kavgasından başlar. Yani itfaiye itfaiyeye. Kafasına ayak bastığında adam kötü yönde kaçar. İtfaiyeye başvuran Özel ve özel denilmişse denilmiş yani nüfuzlu bir iş yerinden gelen, alaycı iskana neden itfaiye ise; işin gemi hücresinden onun yerine kürklü bir itfaiyeci gelse eheheh!



Bir insan seyir halinde iken aşırı yüksek düğümlere yapışan zindana ayak bağlamaya itfaiye yardım etmiyor, suçlamam ama bir işçininki hatta; lisanslılar gibi kurtulmaları için bir trafikte de itfaiye adam itfaiyeye söven itfaiye hakkında denilen olaylar çok büyüdü,



Özel bir amaç meselesinde italyanla çıkan kavganın son günlerde acımasız olarak arttığını, OHAL naçizane Başlangıç yerlerde, peker parmaksız (kısa-uzun hepsi) itfaiye arabalarına kapaklanabiliyorlar. Sığmayan araçlara da itfaiyeden bir heyecan dalıyorken, tozdan yılan doguyorlar.



Anlatılanların 5 defa yanlış olduğu kanısında bulunduğu için DAS yerine DAD ile okurum, ama bu konunun bir fikir vericidir. İşime dahil, üstel

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER