© Baykuş Haber

Seyit Mehmet Özkan: Stratejik iş birliği yapmak istiyoruz

ALTINORDU BAŞKANI SEYİT MEHMET ÖZKAN, 2012 YILINDAN BERİ ALTINORDU'NUN FUTBOL HAKLARINI ELİNDE BULUNDURAN ALTINORDU FUTBOL YATIRIMLARI A.Ş.’NİN DEVRİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ORTAK ARAYIŞLARI VE YENİ SEZON PLANLAMASI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu'nun futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.'nin devri ve yeni sezon planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Özkan, Spor Toto 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen kulüp için stratejik bir ortak arayışında olduklarını ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ayrıca, stratejik ortaktan beklentilerini ve adayları dile getirerek, kulübü önce TFF 1. Lig'e ardından Süper Lig'e çıkarabilecek bir iş birliği yapmak istediklerini ifade etti.

Özkan, Türkiye'den ve yurtdışından yatırımcılarla yapılan görüşmelere de değinerek, bu konuda olumlu ve olumsuz gelişmelerin yaşandığını, ancak istedikleri ortağı henüz bulamadıklarını söyledi. Özellikle yabancı bir ortak gelirse, kısıtlayıcı maddeler koyma şanslarının olmadığını belirtti. Özkan, Altınordu'nun kendi oyuncularını yetiştirmeye devam edeceğini ve yabancı oyuncu transfer etme lükslerinin olmadığını vurguladı. Bu sürecin birkaç ay içinde netleşeceğini ve kulübün geleceği hakkında daha fazla bilgi verebileceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER