© Baykuş Haber

Short Track Milli Takımı depremzede çocukları unutmadı

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONUNUN SHORT TRACK YAZ KAMPINDA DEPREMZEDE ÇOCUKLAR UNUTULMADI.

Kocaeli'de 09-23 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Shot Track Olimpik Aday Kadro Sporcuları, TOHM Sporcuları ve son Türkiye Şampiyonası'nda TOHM baraj puanını geçen sporculardan oluşan Short Track Milli Takım kampı sona erdi.

Kampın Başkanlığını Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hamdi Işık üstlendi ve kampa Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Yaşar ve Sayın Serhan Çatal ile birlikte antrenörler ve destek personeli de katıldı.

Kampın son gününde, depremzede çocukların ziyareti ise kamptaki herkesi mutlu etti. Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun Short Track yaz kampı sırasında depremzede çocukları unutmadığını gösteren antrenörler ve milli sporculardan oluşan bir ekip, yurtlarda kalan depremzede çocuklara tişörtler ve çeşitli hediyeler hediye etti.

Short Track Milli Takım Kafile Başkanı Ahmet Hamdi Işık, "Daha önce 11 ilde yaşanan depremde, federasyon olarak bölgeye giderek bir hafta boyunca destek sağladık. Buz pateni yapabileceğimiz illerde de depremzede çocuklara paten öğrettik. Şimdi küçük misafirlerimizin ziyareti, tüm kampımıza neşe kattı" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER