© Baykuş Haber

Sıcak havada çareyi Spilde serinlemekte buldular

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE SICAK HAVADAN BUNALAN MANİSA VE İZMİRLİLER ŞEHİR MERKEZİNDEN 10 DERECE DAHA SERİN OLAN SPİL DAĞI MİLLİ PARKI’NA ADETA AKIN ETTİ. SERİN HAVA VE EŞSİZ DOĞA İÇİNDE PİKNİK YAPAN VATANDAŞLAR SPİL’İN SERİN VE TEMİZ HAVASINI DENİZE TERCİH ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

Kurban Bayramı tatilinin sıcak havasından bunalan Manisa ve İzmir halkı, şehir merkezine göre 10 derece daha serin olan Spil Dağı Milli Parkı'na akın etti. Bu doğal güzellikte piknik yaparak, serin ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşlar, deniz yerine orman içinde temiz hava tercih ettiler.

Manisa'da sıcaklık gölgede 33 dereceyi aşarken, Spil Dağı Milli Parkı'nın yüksek rakımı ve doğal güzellikleri tatilcileri cezbetti. Denizin kalabalık olduğu bu dönemde temiz hava ve ormanın keyfini çıkaran ziyaretçiler, bol oksijenin tadını çıkardı.

İzmir Bornova'dan gelen Lütfi Çakır, temiz havayı ve doğayı sevdiği için Spil Dağı'nı tercih ettiğini belirtti. Ailesi için bu güzel ortamda zaman geçirmenin keyfini yaşadı.

İzmir Karşıyaka'dan gelen Ufuk Öztürk ise Spil Dağı'nın şehir merkezine göre daha serin olduğunu ve ailesiyle burayı tercih ettiklerini ifade etti. Yeşillikler arasında ve temiz hava ile güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Spil Dağı'nda montla dolaşan Ünal Öztürk ise Manisa'nın sıcak yaz günlerinde bu bölgenin serin havasını tercih ettiklerini dile getirdi. Temiz ve ferah bir ortamda zaman geçirmenin keyfini sürdüklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER