© Baykuş Haber

Sıcaklık en çok atomculara yarıyor

GAZİANTEP’TE SERİNLETEN İÇECEK: MACERA

Gaziantep'te son zamanların en sıcak günlerinin yaşanmasıyla vatandaşlar sıcaktan kaçmak ve serinlemek için kendilerini atomcunun yolunu tuttu. Bu sıcak günlerde serinlemek isteyen insanlar soğuk içeceklerin peşine düştü. Özellikle meyve karışımlarıyla hazırlanan kokteyller, sağlıklı meyve suları olarak tercih ediliyor. Gaziantep'teki atomcular, mevsimlik meyvelerle hazırladıkları özel karışımlı içeceklerle vatandaşların ilgisini çekiyor.

Gaziantep'te işletme sahibi Muhammet Hamido, yaz aylarında en çok tüketilen içeceğin macera olduğunu belirtiyor. Hamido, "Burada doğal meyve suları ve atom çeşitleri yapıyoruz. 50 çeşit meyve suyu çeşidimiz var. Yazın en çok tercih edilen meyvelerden biri portakal limon karışımı ve sade limonlu içeceğimiz. En çok tercih edilen içeceğimizlerden biri de macera içeceğimiz. Bu içecek, bütün meyvelerin sularını içerisinde barındırıyor." diyor.

Muhammet Hamido, vatandaşların yoğun taleplerini karşılamak için yeni karışımlar çıkardıklarını ve yaz sıcaklarını daha rahat atlatmalarına yardımcı olduklarını ifade ediyor. Hamido, "Yaz aylarında en çok tercih edilen içecekler arasında portakal suyu, limonata ve macera içeceğimiz yer alıyor. Bu yoğun talebe karşılık olarak özel karışımlar hazırladık. Sıcak hava nedeniyle insanlar daha rahat bir gün geçirmek istiyorlar, bu yüzden muzlu sütlü ve portakallı gibi özel karışımlarımızı ayarladık. Yazın ferahlatıcı içecekler sunarken, kış aylarında ise atom karışımlarıyla insanların sağlığını koruyoruz." şeklinde konuşuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER