© Baykuş Haber

Sıcaktan bunalan Şanlıurfalılar soluğu Beyazsuda aldı

SICAKTAN BUNALAN ŞANLIURFALILAR, BAYRAM TATİLİNİ DE FIRSAT BİLEREK SOLUĞU KOMŞU İL OLAN MARDİN’DEKİ BEYAZSU VADİSİ'NDE ALDI.

Sıcak hava nedeniyle bunalan Şanlıurfalılar, bayram tatilini fırsat bilerek komşu il olan Mardin'deki Beyazsu Vadisi'nde serinlemenin keyfini çıkarıyorlar. Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da, vatandaşlar serinlemek için kaçış noktaları arıyorlar. Halfeti gibi yerlere il içinde gidenlerin yanı sıra Mardin gibi komşu illere de yoğun ilgi var.

Şanlıurfalılar, Mardin'in Midyat ilçesine yakın Beyazsu Vadisi'ne akın ederek, doğal güzelliklerin tadını çıkarıyorlar. Beyazsu Vadisi, Mardin'in kurak bölgelerinden farklı olarak serin sularıyla dikkat çekiyor. Bu güzel vadiye gelen ziyaretçiler mangal yapmanın yanı sıra suyun serin sularında keyifli zamanlar geçiriyorlar.

Beyazsu Vadisi'ne ailesiyle birlikte Şanlıurfa'dan gelen İsa Ergin, şehirlerindeki aşırı sıcaklar nedeniyle bayram tatilini ailesiyle birlikte burada geçirmeye karar verdiklerini söyledi. Kendilerini serin suların kurtardığını ifade eden Ergin, bu güzel doğal bölgenin herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER