© Baykuş Haber

Şifayı Türkiyede buldu

İSKOÇYA’DAN TÜRKİYE’YE GELEN YUNUS EMRE MEYDAN, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE 4,5 SAAT SÜREN AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU.

DÜZCE(İHA) – İskoçya’dan Türkiye’ye dönen Yasin Emre Meydan, Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Yasin Emre Meydan, 23 yıldır İskoçya’da yaşayan ve orada kuaför olarak çalışan 40 yaşındaki bir kişiydi. Ancak uzun yıllar boyunca ayakta çalışması, bel ağrılarına neden olmuştu. İskoçya'da çözüm bulamayınca tatil için geldiği Türkiye'nin Düzce ilinde, Düzce Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda bel fıtığı teşhisi konuldu.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Doç. Dr. Cengiz Tuncer tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyat, Yasin Emre Meydan'ın sağlığını geri kazanmasını sağladı.

Meydan, ameliyat sonrasında şunları söyledi: “Mesleğim gereği çok sık ayakta çalışıyorum ve belimde sürekli rahatsızlık hissediyordum. Düzce Üniversitesi Hastanesi'nde Doç. Dr. Cengiz Tuncer tarafından ameliyat edildim. Sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum.”

Doç. Dr. Cengiz Tuncer ise şu açıklamada bulundu: “İskoçya'dan bel fıtığı teşhisi ile ameliyat için Türkiye'ye gelen hastamızın operasyonunu başarılı bir şekilde tamamladık.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER