© Baykuş Haber

Siirt Valisi Hacıbektaşoğluna dünya çevre günü ziyareti

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ MEHMET RACİ BÜLBÜL VE BERABERİNDEKİ HEYETİ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutlamak amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Hacıbektaşoğlu, doğanın korunması ve bu duyarlılığın gelecek nesillere aktarılması konusundaki önemini vurgulayarak, bu amaçla gerçekleştirilecek her türlü faaliyete destek vereceklerini belirtti. Daha temiz, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir geleceğe duyulan özlemle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutladı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül, Vali Hacıbektaşoğlu'na kurumlarına verdiği destekler için teşekkür ederek, hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Çevre konularında farkındalığı artırmayı hedefleyen bu etkinlikler, çevreye duyarlılığın yaygınlaştırılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER