© Baykuş Haber

Siirtte damat çiftçi olunca düğün konvoyu traktörlerden oldu

SİİRT'İN KURTALAN İLÇESİNDE ÇİFT OLAN DAMAT YÜKSEL POLAT, TRAKTÖRÜNÜ GELİN ARABASI YAPARAK DAMAT AĞACININ DA OLDUĞU 25 TRAKTÖRLE İLÇEDE TUR ATTI.

Kurtalan ilçesindeki bir düğün, damat Yüksel Polat'ın yaratıcı fikriyle renkli anlara sahne oldu. Çiftçi olan damat, kendi traktörünü gelin arabası olarak süsledi ve 25 traktörle birlikte ilçede düğün konvoyu oluşturdu.

Köyde 4 Temmuz'da gerçekleşen düğününde Yüksel Polat, traktörünü özenle süsleyip gelin arabası haline getirdi. Ayrıca köyde bulunan 25 traktörü de düğün konvoyuna dahil etti. Genç çift, bu traktörlerle gelinin baba evine gitti. Düğünün renkli anları ise traktör konvoyunun ardından geldi.

Damat, traktörün römork kısmına unutulmaya yüz tutmuş geleneklerden biri olan damat ağacını da ekledi. Düğün sonunda, damat ağacına asılı meyve ve yiyecekleri çocuklara bıraktı. Bu esnada çocuklar eğlenceli bir şekilde ağaçtaki meyve ve yiyecekleri almaya çalıştılar.

Düğün sahipleri, bu farklı düğün konseptinin renkli ve eğlenceli geçtiğini ifade ederek, damat ve gelinin ömür boyu mutluluklar diledi. Bu özgün düğün konseptiyle katılımcılar unutulmaz anılar biriktirirken, cep telefonlarıyla da bu renkli anları ölümsüzleştirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER