© Baykuş Haber

Siirtte şehit uzman çavuş için Mevlid-i Şerif okutuldu

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, 7 HAZİRAN 2023 TARİHİNDE PERVARİ İLÇESİNE BAĞLI DOĞAN KÖYÜ KIRSALINDA YÜRÜTÜLEN OPERASYONDA ŞEHİT DÜŞEN UZMAN ÇAVUŞ AYDIN CEYLAN İÇİN OKUTULAN MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 7 Haziran 2023 tarihinde Doğan Köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen uzman çavuş Aydın Ceylan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Mevlit programı, Siirt İl Jandarma Komutanlığı Şehitler Camii'nde düzenlendi ve şehidin babası Bekir Ceylan, şehidin amcası Üzeyir Ceylan, askeri erkân, vatandaşlar ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, şehit ailesine yakın ilgi göstererek, programın düzenlenmesine destek verdi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunmasıyla başladı. Ardından İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir tarafından şehitler için dua edildi. Mevlit programı sona ererken, katılımcılara lokum ve gül suyu dağıtıldı. Bu anlamlı etkinlik, şehit Aydın Ceylan'ın anısını yaşatmak ve ailesine destek olmak amacıyla düzenlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER