© Baykuş Haber

Silahlı kavga ihbarına giden polis memuru ayağından vuruldu

İZMİR’İN KARŞIYAKA İLÇESİNDE SİLAHLI KAVGA OLAYINA GİDEN POLİS MEMURU, AYAĞINDAN VURULARAK YARALANDI. POLİSİN DURUMUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, silahlı bir kavga sırasında polis memuru ayağından vurularak yaralandı. Olay, Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi'nde saat 21.50 civarında meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, hızla gerilerek silahlı bir kavgaya dönüştü. Durumu öğrenen vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Polis memuru M.G. de olaya müdahale etmeye çalışırken, kavganın içindeki bir kişi tarafından ayağından vuruldu. Yaralı polis memuru, hızla olay yerine gelen bir ambulansla Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Hastanede yapılan müdahale sonrasında polis memurunun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi ve görgü tanıklarının ifadelerini aldı.

Şu an için olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER