© Baykuş Haber

Silvanlı kız öğrencilerden resim ve fotoğraf sergisi

DİYARBAKIR'DA SİLVAN 1. KILIÇARSLAN FEN LİSESİ KIZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ CEYLAN KARAVİL PARK AVM’DE GERÇEKLEŞTİ.

Diyarbakır'da bulunan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, Silvan 1. Kılıçarslan Fen Lisesi kız öğrencilerinin düzenlediği fotoğraf ve resim sergisine ev sahipliği yaptı. Ceylan Grup ve Karavil Grup iş birliğiyle hayata geçen alışveriş merkezi, Ens Danışmanlık tarafından yönetilmektedir ve bu etkinlikle sosyal sorumluluk projelerine bir katkı daha sunmaktadır.

Sergi, öğrencilerin Görsel Sanatlar Öğretmeni Sema Cop Ceylan liderliğinde "Dönüşüm" teması etrafında oluşturuldu. Sergide, özellikle Diyarbakır'ın kültürel ikonlarından ve Kahramanmaraş merkezli depremden kaynaklanan yakın tarihi olaylardan esinlenen fotoğraf ve resimler yer aldı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Sema Cop Ceylan, bu etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Lise çağındaki kızlarımızın sanatsal yaratıcılıklarını sergileyebilme fırsatını elde etmeleri gerçekten mutluluk verici. Her başarı, cesareti gerektirir ve bu öğrencilerimiz bu başlangıç evresini aşmış ve özgüven kazanmış görünüyorlar. Ceylan Karavil AVM'de bu sanatsal eserleri sergileyerek büyük bir özgüven sergiliyorlar. Sergiyi gezerken, henüz gerçekleşmemiş birçok hayalinizin izlerine bakmanız gerektiğini unutmayın. Büyük başarılar, birçok küçük adımın birleşmesiyle oluşur."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER